Juhlista itsenäisyyspäivää striimikonsertin muodossa!

Pirkanmaan tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi Laulajien Itsenäisyyspäivän aaton juhlakonsertti toteutetaan tänä vuonna ainoastaan striiminä verkossa 5.12.2020 klo 16.

Tallenne on katsottavissa myös 7 vuorokautta lähetyksen jälkeen, 12.12.2020 asti.

Tampere-talon lauantain 5.12.2020 klo 16 ja klo 19 livekonsertit on siis valitettavasti peruttu. Jo ostetut liput livekonsertteihin voi vaihtaa Tampere-talon lahjakorttiin tai saada hyvityksen Tampere-talon ryhmämyynnin kautta ryhmamyynti(at)tampere-talo.fi, puh. 03 243 4501.

Lippurahojen palautusta voit hakea myös Lippu.fi:n sivuilta vuoden loppuun mennessä. Tampere-talo on tekstiviestitse yhteydessä yhteystietonsa antaneisiin lipunostajiin. Pahoittelemme peruutuksesta aiheutuvaa vaivaa. Palauttamatta jääneiden lippujen tuotot ohjataan kuoron toiminnan tukemiseen.

Mieskuoro Laulajien Itsenäisyyspäivän aaton stream-konsertin liput 12,74€/kpl 
myy Lippu.fi: https://bit.ly/3mc6k64

Mukana konsertissa myös juhlapuhujaksi kutsutun Tampereen pormestarin, Lauri Lylyn puhe sekä Laulajien Seniorit.

”Haluamme juhlistaa itsenäistä Suomea ja luoda musiikilla iloa ja toivoa myös näinä aikoina. Tarjoamme mahdollisuuden konserttielämykseen videoyhteyden yli.”, hehkuttaa kuoron puheenjohtaja Tanu-Matti Tuominen.

Tämän vuoden juhlakonsertin teemana on Sibeliuksen Finlandia-hymnin sanoin ”Aamun valkeus jo voittaa”. Konsertissa kuljetaan ajan teemaan sopivasti ja toivoa herätellen tummista sävyistä kohti ilon pirskahduksia. Konsertista välittyy se kuuluisa suomalainen sisu, joka on syntynyt suhteesta sotiin ja koviin aikoihin, johtoajatuksenaan selviytyminen ja usko tulevaisuuteen. Tätä heijastelee myös itsenäisyyspäivän aaton konsertin sisältö, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Konsertin alkuosan tummempia sävyjä edustavat muun muassa Leevi Madetojan ”Ikävyys” ja Selim Palmgrenin ”Det ringer till begravning” -teokset. Kevyempää musiikkia konsertin ohjelmistossa kuullaan mm. Lasse Mårtensonin ja Gösta Sundqvistin tuotannosta.

”Konsertissa kuullaan tyylillisesti rikas otanta suomalaista mieskuoromusiikkia sen eri muodoissa. Mukana on luonnollisesti niin perinteistä kuin aivan tuorettakin kotimaista tuotantoa” summaa kuoron johtaja Paavo Hyökki. ”Ja totta kai konsertin kruunaa perinteinen, traditiotakin kunnioittava Jean Sibeliuksen Finlandia”.

Mieskuoro Laulajat: ”Aamun valkeus jo voittaa”. Perinteinen itsenäisyyspäivän aaton juhlakonsertti.
Striimi 
Lauantaina 5.12.2020 klo 16 
Katseltavissa 7 vuorokauden ajan.
Stream-liput 12,74€/kpl 
Lippu.fi: https://bit.ly/3mc6k64

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1114556485603824/